lauantai 1. joulukuuta 2012

Koiranäyttelyitä ja koulua

Aika menee äkkiä. Nyt ollaan jo joulukuun puolella ja jouluun on enää 24 päivää :o Silti jotenkin ei tunnu joululta, mutta sitä joulufiilistä nyt ei olen kahtena edellisenäkään vuonna ollut  :/ Silti tässä yrittää olla ilonen ja masistelematta..elämä jatkuu vaikka tärkeä ihminen olisikin pilven reunalla.

Koulua on käytynä nyt 3 viikkoa ja kiirettä on pitänyt. Koulu on jees,kaverit on jees mutta stressi on vähintäänkin 110 ! Olen viime viikot heräillyt öisin useasti ja ollut kävelemässä kouluun keskellä yötä. Torstaina meillä oli eka koe ja meni todella hyvin :)  Tällä hetkellä eniten stressaa 2 viikon päästä olevas anatomian ja fysiologian koe jonka huomasin vasta eilen... saas nähä mitä tulee kun pitäisi tässä opetella vaikka mitä asioita ja kaikenlisäks LATINAKSI ! Hyvä että edes ruotsi tai englanti taipuu. Parhaani silti yritän.. Ensi viikolla on onneksi lyhyt viikko ja ainoastaan 3 päivää koulua niin kerkee kunnolla lukemaan :)
Ollaan päästy tekeen hommia jo meidän koulun opetusklinikalla ja tällä viikolla ensimmäistä kertaa laitoin onnistuneesti erittäin vaikealle koiralle kanyylin :o wau ! Nyt mun pitäis sitten alkaa soittelee sinne työssäoppimispaikalle. Mullehan siis luvattiin paikka naantalista yhdeltä klinikalta viime keväänä mutta saa nähdä muistaako ne koko asiaa enää. Meillä on eka työssäoppiminen ens vuonna heti alkuvuodesta :) kivaa. Sitä ennen onneksi mulla on päivystys koulun klinikalla niin kerkee vielä opetteleen lisää ennen töihin menoa. Odotan kyllä innolla tätä tulevaa vuotta mutta samalla jännittää tosi paljon. Rankkaa tulee oleen mutta enköhän mä selviä !


Kiirettä on siis pitäny joten oon unohtanut täysin kirjoittaa mitä näyttelyrintamalle kuuluu. Oltiin siis 3 viikkoa sitten Jyväskylä kv -näyttelyssä Lillin kanssa. Näyttelyt meni ihan hyvin vaikkei suurempaa menestystä tullut. Olen todella tyytyväinen Lillin saamaan arvosteluun. Tuomari oli todella asiallinen ja tiukka mutta silti antoi Lillistä vain kehuja. Syy miksi tällä kertaa suurempaa pärjäämistä ei tullut oli Lillin liika laihuus :/ isän ostaman halpa ja huono ruoka siis näkyi...Olen jokatapauksessa tyytyväinen siihen kuinka paljon parempaan kuntoon sen sain 2 viikossa. Aijon viedä Lillin vielä uudestaan kyseiselle tuomarille vähän"paremmassa lihassa ";)
Ensi viikonloppuna kutsuukin sitten vuoden kohokohta Voittaja 2012 näyttely Helsingin messukeskuksessa :) sitä jännityksellä odottaen! Lillin ainakin pitäisi sillon olla jo paremmassa kunnossa kuin Jyväskylässä.

Jyväskylä kv (c) Iida Lähdekorpi



Eilinen päivä meni mahtavasti. Uuden tuttavuuden kans käytiin Raisiossa hakeen sen koira ja mentiin meille. Daizy on todella ihana ja kaunis Siperianhusky.  Lähettiin meille päästessä  Ansun ja Daizyn kans pitkälle lenkille ja pitkä siittä tulikin kun eksyttiin :D valehtelematta sellnanen 15 km lenkki tuli tehtyä ! Koirat tuli tosi hyvin toimeen keskenää,mitä nyt vähä kinattiin siitä kumpi saa järsii luuta. Lenkiltä ku oltiin palattu alettiin siivoo mun kämppää ja laitteleen lamppuja kattoo.Jee nyt meillä on vihdoin valoa !! Käytiin hesest hakee mättöö,laulettiin singstaaria ja katottiin leffaa. Lopulta siinä meni koko yö ja niimpä kaveri päätti jäädä yöksi. Aamulla käytiin sitten vielä kaupassa ja lenkillä ennenkun Heidi ja Daizy lähti kotiin :) Tän päivän olenkin sitten kärsinyt kipeenä olemisesta..jeps,eilinen eksyminen liian vähissä vaatteissa kostautu ja pientä flunssaa oireina mut kai tästä parannutaan kun kuumaa juomaa juo. En millään haluis olla taas kipeä kun juuri 2 vk sitten olin viikon todella kipeä. :( Koulusta johtuva stressi sen kai sit tekee että sairastuu helpommin vaikka mulla on tosi hyvä vastustuskyky ollut aina..

 Kuvassa Ansu ja Daizy

Kämppääkin on tullut laitettua pikkuhiljaa asumiskuntoon,en vain ole saanut aikaseksi ottaa kuvia eri vaiheista. Ikeassa ollaan käyty parikin kertaa hakemassa tavaraa. Koitan yrittään saada kuvia ottaa mitä kaikkea olen ostanut ja tehnyt täällä:)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti